Edwin Straver naar Nederland overgebracht

Foto: Archief Radio A-FM
22 januari 2020, 15:08
Verlopen

RIJSWIJK - Motorrijder Edwin Straver uit Rijswijk is woensdag vanuit Saudi-Arabië overgebracht naar Nederland. In de toestand van Straver is geen verandering: die is onverminderd kritiek.

De 48-jarige motorrijder Rijswijk kwam vorige week donderdag tijdens de voorlaatste etappe van de Dakar Rally ongelukkig ten val. Daarbij brak hij een van de bovenste nekwervels en had hij ongeveer tien minuten geen hartslag. Na te zijn gereanimeerd werd Straver per helikopter overgebracht naar het ziekenhuis in Riyad.

Omdat er sindsdien geen verandering in zijn toestand is, werd besloten hem te repatriëren naar Nederland. Straver zal hier in een ziekenhuis worden opgenomen en in overleg met zijn partner en familie wordt bekeken wat de volgende stappen zijn.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl