Kunst en Vriendschap organiseert muzikale avond

Foto: K en V
23 januari 2020, 15:49
Verlopen

ALMKERK - Op zaterdag 1 februari organiseert Brassband Kunst en Vriendschap uit Meeuwen een concert. Naast de brassband kunt u ook luisteren naar Muziekvereniging Nooitgedacht uit Almkerk en Jeugdfanfare Altena JA!.

De fanfare uit Almkerk staat sinds september van dit jaar onder leiding van Neil van der Drift. Nooitgedacht heeft afgelopen najaar een Filmconcert georganiseerd en zij zullen een aantal van deze muziekstukken ook 1 februari laten horen. Kunst en Vriendschap zal in april ook met dit thema aan de slag gaan, het thema van de Feestweek in Meeuwen is namelijk Meeuwen Movies. Maar het concert staat bij K en V vooral in het teken van de solisten.

Als afsluiting van de avond zal JeugdFanfare Altena JA! hun wervelende show ‘Around the world in 30 minutes ft JA! airlines’ laten zien en horen, waar ze op het Survento Fanfare Festival een hoge en lovende beoordeling voor kregen. Reden genoeg om zaterdag 1 februari te komen luisteren, u bent van harte welkom op Golfpark Almkreek Hoekje 7b in Almkerk. Het concert begint om 20.00 uur en de toegang is gratis.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl