Diefstal onderdelen buitenboordmotoren

Foto: Scouting Loevestein
1 februari 2020, 00:29
Verlopen

WOUDRICHEM - In de afgelopen week zijn in Woudrichem bij buitenboordmotoren onderdelen gestolen.

Het gaat in veel gevallen om de staart van de motor. Onder andere Scouting Loevestein is getroffen door de diefstal. De boten liggen afgesloten aan een steiger in de Afgedamde Maas. Deze diefstal vond plaats op woensdag 29 januari.

Ook de Watersportvereniging Woudrichem is getroffen. Enkele leden van de vereniging zijn ook getroffen door de diefstal van staartstukken, opvallend genoeg veelal van Yamaha motoren. Als u wat heeft gehoord of gezien kunt u contact opnemen met Scouting Loevestein of de watersportvereniging.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl