Koningsdag in Hank van ondergang gered

Foto: Pixabay
5 februari 2020, 06:46
Verlopen

HANK - Activiteitencentrum De Vlinder in Hank is dit jaar de drijvende kracht achter Koningsdag in Hank. Daarmee is de viering van de ondergang gered.

Tot afgelopen jaar organiseerde Oranje Comité Hank het evenement nog, maar het bestuur zag zich genoodzaakt het bijltje erbij neer te gooien, omdat er zich maar geen opvolgers meldden om het feest gestalte te geven. Een triest einde dreigde. Inmiddels zijn de voorbereidingen voor Koningsdag 2020 in volle gang. Er komt een kinderoptocht, een accordeonist, springkussens en er vindt een middag plaats voor de ouderen in het dorp. Ook de vrijmarkt vindt plaats.

Stichting De Vlinder is een organisatie met een christelijke en humanistische achtergrond en biedt hulp aan mensen met psychosociale-, psychiatrische- of ouderdoms-problemen. Ook verzorgt ze activiteiten. De 4 mei-herdenking en Bevrijdingsdag wordt nog wel door Oranje Comité Hank verzorgd.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl