Evangelische stichting Frontrunners krijgt alsnog vergunning van gemeente

Foto: Frontrunner Ministries
28 februari 2020, 17:35
Verlopen

WERKENDAM - De gemeente Altena heeft een omgevingsvergunning verleend aan stichting Frontrunners uit Werkendam.

De evangelische stichting van Tom en Femke de Wal heeft het pand aan de Bolstrastraat in Werkendam in september 2018 in gebruik genomen. Het college van de gemeente Werkendam heeft echter in 2018 geen vergunning verleend voor het houden van bijeenkomsten en trainingen. Dit was wel het doel van de toen nieuwe locatie. Op de locatie op industrieterrein de Bruine Kilhaven is een samenkomstzaal voor 300 personen waar activiteiten en conferenties gehouden kunnen worden. Daarnaast beschikt de stichting over een filmstudio en kantoorruimtes. Er zijn 6 personen in dienst die werken aan de stichting. Zo is er ook een bijbelschool waar rond de 50 à 80 personen aan deelnemen.

De gemeente heeft na goed overleg met de omgeving en het stellen van enkele voorwaarden de vergunning verleend. Wat de stichting nu na het ontvangen van de vergunning aan activiteiten gaat organiseren op de locatie aan de Bolstrastraat is nog onduidelijk.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl