Repair café Altena Werkendam zoekt vrijwilligers

Foto: RTV Altena
2 maart 2020, 12:13
Verlopen

WERKENDAM - Weggooien? Mooi niet bij Repair café Altena in Werkendam. Is klussen, repareren en werken met je handen je hobby? Of vind je het leuk hier iets in te kunnen betekenen? Dan is men op zoek naar jou.

Trema Welzijn zoekt eenmaal per maand hulp voor het net geopende Repair Café Altena Werkendam. Elke laatste woensdag van de maand, tussen 14.00 en 17.00 uur, kunnen zij iemand gebruiken die verstand heeft van (voornamelijk) elektra.

Sluit dan aan bij dit gezellige team en help een ander een handje. Het eerst volgende Repair Café Altena Werkendam, in MFA Vlechtwerk, is op woensdagmiddag 25 maart van 14.30 tot 16.30 uur. Interesse als vrijwilliger? U kunt contact opnemen met Fenna Vogelsang via fenna.vogelsang@trema.org of op 06-51063391.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl