Inschrijving Omloop van de Biesbosch geopend

Foto: Archief
4 maart 2020, 13:17
Verlopen

WERKENDAM - Ben je een renner met licentie, een renner in de Funklasse of een basislid? Dan kun je jezelf inschrijven voor de Omloop van de Biesbosch.

De ronde heeft een lengte van 9,5 km en wordt meerdere malen afgelegd. Je rijdt door een gebied met kleine kreken, grote waterpartijen en eindeloos zicht. De vele bochten, bruggen en het snel wisselend in- en uit de wind rijden is pittig maar gaat je ook veel plezier bezorgen. Voor de toeschouwers dubbel genieten, mooie omgeving en de renners zijn te optimaal volgen. Neem een verrekijker mee en je ziet elke hoek van het parcours.

Het programma dit jaar is weer net even anders als dat van vorig jaar! Je bent niet alleen als renner welkom in het Groene Dorp, maar ook de niet-renners kunnen zich hier prima vermaken. Alle informatie is te vinden op www.omloopvandebiesbosch.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl