Geen extra gevallen van coronabesmetting in Altena

Foto: RIVM
5 maart 2020, 17:49
Verlopen

ALTENA - In de regio Midden- en West-Brabant zijn op dit moment 14 patiënten bekend met het coronavirus. In Altena gaat het nog steeds om 4 gevallen.

Het aantal officieel bevestigde patiënten met het coronavirus in de regio Midden- en West-Brabant staat nu op 14. Hierbij gaat het om vijf patiënten uit de gemeente Loon op Zand, drie patiënten uit de gemeente Tilburg, vier patiënten uit de gemeente Altena, één patiënt uit de gemeente Dongen en één patiënt uit de gemeente Breda. Dit betreft hun woongemeenten. Landelijk meldt het RIVM in totaal 82 personen met het coronavirus in Nederland.

Veelal bijna alle patiënten met het coronavirus komen uit een risicogebied zoals omschreven op www.rivm.nl of zijn gerelateerd aan een patiënt die eerder al in beeld was. Het advies van het RIVM blijft om alleen thuis te blijven met lichte luchtwegklachten als u in één van de risicogebieden bent geweest.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl