Hoe houden we Altena bereikbaar?

Foto: SGP Altena
7 maart 2020, 15:46
Verlopen

ALMKERK - SGP Altena organiseert op vrijdagavond 20 maart 2020 een thema-avond in Almkerk. Het onderwerp van de avond is: ‘Hoe houden we Altena bereikbaar?’.

Dagelijks rijden honderden mensen Altena in en uit. Met name rond spitstijden zorgt dit vaak voor de nodige vertraging. Zo staan er vrijwel elke werkdag lange files, bijvoorbeeld op de A27, bij de Heusdense brug en bij Werkendam. Het thema raakt niet alleen de politiek, maar vooral u als inwoner van de gemeente Altena. Vandaar een belangrijk onderwerp om met elkaar in discussie te gaan en om de bijdragen van de sprekers te horen.

Sprekers op de avond zijn Maarten Merks (omgevingsmanager bij Rijkswaterstaat), Hans Tanis (wethouder in gemeente Altena) en Cees Vingerling (verbinder in mobiliteit, www.ceesvingerling.nl). De locatie is ‘t Verlaat in Almkerk aan Het Verlaat 1 en de avond zal beginnen om 19.30 uur. Meer informatie is te vinden op altena.sgp.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl