Johan van Vliet verlengt bij Voltena

Foto: Ron Dekker
14 maart 2020, 07:16
Verlopen

WERKENDAM - Trainer/Coach Johan van Vliet is ook het komende seizoen trainer/coach van IMS/Voltena Dames 1, op dit moment de nummer drie in de topdivisie.

Het bestuur van Voltena is zeer verheugd met deze gewenste verlenging. Zij zal zich ervoor inspannen om met Johan en het begeleidingsteam, dat bestaat uit opleidingstrainer Debora Kadijk, fysiotherapeut Wendy Tavenier en teammanager René van der Giessen, de ambities van het team waar te maken. Het team toont zich bij monde van aanvoerster Sarah van Esch heel blij met het aanblijven van Johan. Johan zelf laat het team weten: “Het klinkt misschien vanzelfsprekend, maar ik vind het heel leuk om jullie te trainen en te coachen.”

De komende periode zullen de sportieve prestaties en ontwikkeling ondergeschikt zijn aan het indammen van het Corona virus. Ook Voltena respecteert uiteraard alle adviezen en maatregelen die hiertoe genomen zijn. Hoe het verdere verloop van de competitie zal zijn is nog ongewis, maar IMS/Voltena Dames 1 kijkt ernaar uit om hier, en ook aan het komende seizoen, met Johan een mooi vervolg aan te geven.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl