Pomp Stream Party (PARTII)

Foto: De Pomp
17 maart 2020, 22:04
Verlopen

ALMKERK - Afgelopen zaterdag organiseerde jongerencentrum De Pomp in Almkerk een online avond voor de jongeren uit Altena en omgeving.

Omdat men vanwege de coronacrisis helaas niet echt open kon zijn is gestart met deze livestream vanuit het vertrouwde jongerencentrum. “Heel veel jongeren hebben de stream zaterdag gevolgd, een mooie manier in deze tijd contact met elkaar te hebben”, aldus een medewerker van De Pomp. Ook deze zaterdag staat er weer een Pomp Stream party (PART II) op het programma. Het belooft een leuke avond te worden vol interactieve spellen, humor, een quiz, (live)muziek en nog heel veel meer. De livestream is zaterdag vanaf 20.00 uur te volgen via het Youtubekanaal van jongerencentrum De Pomp.

Jongerencentrum de Pomp is onderdeel van Youth for Christ Altena. Ze zijn (gebruikelijk) elke zaterdagavond geopend en is er een programma voor jongeren van 12 tot circa 23 jaar. Het adres is Sportlaan 3A in Almkerk. Voor meer informatie kun je mailen naar contact@depomp.com.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl