‘Tour Ondernemen’ gaat virtueel door tijdens de coronacrisis

Foto: Archief
10 april 2020, 14:31
Verlopen

ALTENA - Wethouder Matthijs van Oosten en zijn team Ondernemen toeren sinds vorig jaar door de gemeente Altena om met plaatselijke ondernemers in contact te komen.

Normaliter strijken zij op diverse locaties en momenten neer om met ondernemers in gesprek te gaan over bijvoorbeeld de ambities die een ondernemer heeft, of zaken waar ze in de praktijk tegenaan loopt. Door de coronamaatregelen vindt ‘Tour Ondernemen’ de komende tijd niet fysiek plaats maar gebeurt dat online via Facebook. De eerste virtuele ontmoeting staat gepland op woensdag 15 april van 10.00 tot 11.00 uur.

Op dat moment zitten wethouder Matthijs van Oosten en het team Ondernemen van gemeente Altena klaar om vragen van ondernemers via Facebook te beantwoorden. Dat doen zij via de Facebookpagina van de gemeente Altena: www.facebook.com/altenagemeente. Geïnteresseerden kunnen hun vraag voorafgaand aan de virtuele ontmoeting al doorgegeven per e-mail: h.gelevert@gemeentealtena.nl. Ook kunnen de vragen tijdens de ‘livesessie’ op Facebook gesteld worden.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl