Wijkagenten van Altena starten met eigen Instagram pagina

Foto: Pixabay
30 april 2020, 11:47
Verlopen

ALTENA - Sinds kort hebben de wijkagenten van Altena een eigen Instagram pagina. Op deze pagina worden berichten en filmpjes geplaatst door de wijkagenten en overige collega’s die werkzaam zijn binnen de gemeente Altena.

Instagram is een sociaal netwerk dat draait om foto’s. Het principe is hetzelfde als andere netwerken zoals Facebook en Twitter. “Wij zijn met Instagram gestart om te laten zien wat wij als politie doen binnen de gemeente Altena”, aldus Tamara van Geel-Rasenberg. Als wijkagent van Hank, Dussen, Sleeuwijk en Nieuwendijk werkt zij onder politieteam Dongemond. Dit zijn de gemeenten Oosterhout, Geertruidenberg, Drimmelen en Altena samen. “Wij plaatsen verschillende zaken op onze nieuwe Instagram pagina zoals acties, aanhoudingen en verdere informatie. Af en toe krijgen burgers via Instagram Stories de gelegenheid om vragen te stellen.”

“Natuurlijk zijn wij als wijkagenten ook bereikbaar via 0900-8844 en het formulier via politie.nl, maar via Instagram willen we het contact met de burger wat laagdrempeliger maken”, vervolgt wijkagent van Geel. Vanaf deze week wordt er elke dag een andere wijkagent geïntroduceerd op de Instagram pagina. De pagina is te vinden via ‘wijkagenten_altena’. Ook via Twitter blijven de wijkagenten communiceren via het account @wa_altena.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl