Botenbeurs Gorinchem gaat niet door

Foto: Archief
1 mei 2020, 09:35
Verlopen

GORINCHEM - De Lingehaven in Gorinchem moet het dit jaar doen zonder de bekende evenementen. In navolging van de Open Havendag wordt ook de Botenbeurs eind september geannuleerd.

Door de coronamaatregelen zijn grote evenementen tot 1 september verboden. Daarmee is het onmogelijk geworden de Botenbeurs die eind september zou plaatsvinden te organiseren. De organisatie van het evenement vraagt om meer voorbereidingstijd.

Daarnaast blijven inschrijvingen op dit moment achter door de onzekerheid rondom de crisis. Daarom is de lastige beslissing genomen dat de volgende Botenbeurs plaatsvindt op vrijdag 24 en zaterdag 25 september 2021.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl