Beeksports start met Kids/Jeugd bootcamps in Andel

Foto: Pixabay
6 mei 2020, 16:48
Verlopen

ANDEL - Heb jij zin om lekker in de buitenlucht te bewegen op muziek? Houd jij van sporten en spelletjes? Dan is de kids/jeugd bootcamp zeker iets voor jou.

Je zult je conditie, kracht en motoriek gaan verbeteren en je leert hoe je goed samen kunt sporten op een creatieve en leuke manier. De les wordt in een veilige omgeving gegeven onder begeleiding van een bootcampcoach. Hierbij wordt gewerkt onder de coronamaatregelen van het RIVM. Wanneer de ouders hun kinderen brengen, blijven zij achter het hek. De bootcampcoach ontvangt de kinderen en loopt met ze mee. Je wast je handen voor en na de bootcamp. Voor de jeugd (13 t/m 18 jaar) geldt de anderhalve meter afstand. Kom niet eerder dan 10 min voor de bootcamptraining aan op de sportlocatie en ga direct daarna naar huis. De eerste les is gratis.

Vanaf woensdag 13 mei wordt elke woensdagmiddag een bootcamp gegeven. Kinderen van 7 t/m 12 jaar zijn welkom van 15.30 tot 16.15 uur en jeugd van 13 t/m 18 jaar van 16.30 tot 17.15 uur. Het schoolplein van De Zaaier aan de Burgemeester Baxlaan 3 in Andel is de locatie. Kijk voor aanmelden op www.beeksports.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl