Extra openstelling voor winkels tijdens Hemelvaart en Tweede Pinksterdag

Foto: Redactie
13 mei 2020, 20:38
Verlopen

ALTENA - Door de coronacrisis worden winkeliers hard getroffen. Ter ondersteuning heeft het college van B en W besloten om alle winkeliers in de gemeente Altena de mogelijkheid te bieden op Hemelvaartsdag en Tweede Pinksterdag hun winkel open te stellen. Op die manier kunnen ze extra omzet draaien.

Op dit moment biedt de regelgeving over openstelling van winkels in de voormalige fusiegemeenten Aalburg, Werkendam en Woudrichem nog niet dezelfde mogelijkheden voor alle winkeliers. Later dit jaar volgt daarom een nieuwe regelgeving voor winkels in heel Altena. Vooruitlopend daarop heeft het college besloten om alle winkeliers de mogelijkheid te bieden om open te gaan op Hemelvaartsdag en Tweede Pinksterdag.

Alle winkeliers krijgen daarmee dezelfde mogelijkheid van extra openstelling tijdens deze officiële feestdagen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl