Digitaal platform ‘Ondernemershuis Altena’ van start

Foto: Ondernemershuis Altena
9 juni 2020, 13:35
Verlopen

ALTENA - Digitaal platform ‘Ondernemershuis Altena’ is op maandag 8 juni 2020 van start gegaan. Met dit platform wordt de verbinding geslagen tussen ondernemers, organisaties en de overheid.

Op het online platform kunnen (startende) ondernemers uit Altena kennis opdoen over onderwerpen als subsidies, duurzaamheid of bijvoorbeeld het aanvragen van de juiste vergunningen. Alle informatie is netjes geordend in ‘kamers’. Daarnaast kunnen zij makkelijk contact leggen met de ondernemersverenigingen in Altena. Ondernemershuis Altena wil uitgroeien tot interactief platform waar werkgevers en werknemers elkaar vinden. Ook biedt het een podium voor onderwijsinstellingen en bedrijfsscholen en kan de ondernemer er terecht voor antwoorden op juridische vraagstukken.

Ondernemershuis Altena is ontstaan als impuls voor de bloeiende economie van Altena. Het platform is ontstaan uit een icoonproject van BKA (Bedrijvenkring Altena) en uitgevoerd door Samenwerkend Altena (WMI, BKA, Stichting Altena Kennispoort en OV Aalburg). De gemeente Altena ondersteunde het project financieel. De ondernemersverenigingen van Altena zijn eigenaar van het platform, de gemeente heeft een ondersteunende rol.

Bezoek het platform via https://ondernemershuisaltena.nl/.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl