Inwoners Werkendam geschrokken van drugsdumping

Foto: Redactie
25 juni 2020, 17:30
Verlopen

WERKENDAM - Na de vondst van ruim 2.000 liter drugsafval op Het Plein in Werkendam op maandag 22 juni, is het nog steeds het gesprek van de dag in Werkendam.

Veel inwoners zijn enorm geschrokken terwijl andere er niet raar van opkijken. Ook spreekt een buurtbewoner over het dorp als ‘epicentrum van drugs in Brabant’. De kleine vrachtwagen met daarin het drugsafval stond al geruime tijd geparkeerd op het Plein in Werkendam.

Omwonenden spraken over het feit dat een Buitengewoon Opsporingsambtenaar (BOA) van de gemeente Altena eerder al bij het voertuig was wezen kijken. Een woordvoerder van de gemeente laat weten dat dit niet het geval is. Er zijn geen officiële meldingen geweest en ook is er geen BOA eerder ter plaatse geweest blijkt uit navraag.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl