Midzomerdienstregeling Riveer gaat in

Foto: Riveer
1 juli 2020, 07:32
Verlopen

ALTENA/GORINCHEM - In de maanden juli en augustus vaart Riveer een midzomerdienstregeling. Hierdoor zijn de vertrektijden van de voet- en fietsveren rondom Gorinchem op sommige momenten anders dan tijdens de reguliere dienstregeling.

Vaste gasten hebben kunnen merken dat enkele aanpassingen in juni al werden ingezet. Zo vaart het veer naar Werkendam en Hardinxveld voortaan andersom. Vanuit Gorinchem vaart het veer naar Hardinxveld, Werkendam en Hardinxveld.

Voor de middagspits betekent dit dat de verbinding Gorinchem-Woudrichem eenmaal per uur vaart. Daarom kan het voor vaste gasten lonen om naar Sleeuwijk mee te varen. Gedurende de midzomerdienstregeling gaat deze pont op werkdagen ’s middags vanaf 14.30 uur wel ieder half uur. Meer informatie is te vinden op www.riveer.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl