Beachvolleybal op hoog niveau komt naar Copakadijk

Foto: Rene van der Giessen
8 juli 2020, 17:08
Verlopen

WERKENDAM - Een van de eerste grote beachvolleybalevenementen na de versoepeling van de corona maatregelen komt op 11 juli naar Werkendam.

Eerder op zaterdag 4 juli opende wethouder Peter van der Ven het eerste sportevenement in het Land van Heusden en Altena. Beachsport Vereniging Werkendam had snel geschakeld, en organiseerde de eerste ronde van de uitgestelde Nationale Beachcompetitie. Bij de dames waren zowel de Topdivisie als de eerste divisie te gast op de Copakadijk. Mooi was dat de lokale heldinnen Anique Tavenier uit Sleeuwijk en Danique Timmermans uit Diessen een dijk van een prestatie neerzetten, door de eerste divisie te winnen.

Hiermee verdienden zij tevens een plek in de topdivisie, die in de ‘ingedikte’ competitie a.s. zaterdag 11 juli wederom in Werkendam gespeeld zal worden. Iedereen is welkom, er is ruimte genoeg om voldoende afstand van elkaar te houden. De eerste wedstrijd start om 09.00 uur gevolgd door de finales omstreeks 16.45 uur.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl