Sleeuwijkse Skiff bouwers kozen het ruime sop

Foto: Redactie
6 augustus 2020, 17:28
Verlopen

SLEEUWIJK/WOUDRICHEM - De bouw van de St. Ayles Skiff van het team in Sleeuwijk is in volle gang. Bij watersportvereniging Woudrichem kon het team onlangs proeven van het echte werk, namelijk de rivier op.

In opmars naar de Altena Regatta, een van de icoon projecten van de gemeente Altena, bouwt het team uit Sleeuwijk een eigen boot. Het doel van het project is om uiteindelijk vanuit iedere kern een Skiff op het water te krijgen en zo sportief met elkaar de samenhorigheid te vergroten op de rivieren rondom Altena.

Het Skiff team uit Sleeuwijk legt de laatste hand aan een eigen Skiff en roeit nu met de riemen die ze hebben, namelijk die van andere teams die de boot al gereed hebben. Volgen Kees van Vugt, een van de initiatiefnemers van het icoon project, doet team Sleeuwijk het prima.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl