Toch mogelijke Zomerfeesten in Almkerk deze zomer

Foto: Archief
7 augustus 2020, 10:11
Verlopen

ALMKERK - De gemeente Altena heeft Stichting Jeugdwerk Almkerk 'De Soos' een vergunning gegeven voor het organiseren van activiteiten in Almkerk. Hiermee lijkt de deur open te staan voor diverse activiteiten rondom de Zomerfeesten in Almkerk.

De werkgroep PLONS, die momenteel uit zo’n 17 jongeren bestaat, heeft als doel om ieder jaar een divers programma neer te zetten dat zowel sportief, creatief als muzikaal is, voor jong en oud. In april liet de organisatie van de Zomerfeesten Almkerk met pijn in het hart weten dat vanwege de maatregelen tegen het coronavirus de activiteiten niet door kunnen gaan.

Een woordvoerster van de gemeente Altena laat echter weten dat er wel plannen zijn om verschillende activiteiten te organiseren verspreid over meerdere locaties in Almkerk. Voorzitter Jeran van Scherpenseel van de Zomerfeesten Almkerk: “Aankomende maandag maken we meer bekend over onze activiteiten. Dan wordt het bekend gemaakt aan onze bezoekers.”

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl