Brutale inbraak bedrijfsverzamelgebouw Almkerk

Foto: ISDD
11 augustus 2020, 18:56
Verlopen

ALMKERK - Zondagochtend 9 augustus is er ingebroken bij het kantorencomplex van ISDD (Interkerkelijke Stichting voor Diaconale Dienstverlening) aan de Knotwilg in Almkerk. In het pand zijn 23 kantoor- en praktijkruimten gevestigd.

Waarschijnlijk zijn de dader(s) via de achterzijde binnen gekomen en na de inbraak overlopen en gevlucht. Vermoedelijk is het alarm zeer snel na binnenkomst door de dader(s) uitgeschakeld. Over de totale schade, eventuele buit, gemaakte goederen en onderzoek naar de inbraak is nog niets bekend.

De politie kan nog geen nadere informatie verstrekken over een eventuele toedracht.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl