Wapen en drugs gevonden tijdens controle in Woudrichem

Foto: Politie.nl
11 september 2020, 11:02
Verlopen

WOUDRICHEM - Bij de controle van een voertuig op de Schapendam in Woudrichem werden op donderdag 10 september een stroomstootwapen, 15 gram cocaïne en XTC pillen aangetroffen.

Het voertuig werd gecontroleerd nadat een burger melding deed van een verdachte situatie. De verdachte is aangehouden en overgebracht naar het politiecellencomplex. Het voertuig is in beslag genomen voor nader onderzoek.

“Dankzij een oplettende burger is deze aanhouding tot stand gekomen. Tijdens meldingen van inbraken, diefstallen en verdachte situaties, komen de ogen en oren van burgers vaak van pas”, zo laat de politie op social media weten.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl