Goud en zilver voor beachvolleybalsters

Foto: Rene van der Giessen
15 september 2020, 14:29
Verlopen

WERKENDAM - Het laatste beachvolleybaltoernooi van 2020 op Nederlandse bodem is alweer gespeeld met wonderlijke resultaten.

Twaalf keer werd er op het hoogste niveau gespeeld en twaalf keer wist de Werkendamse Raïsa Schoon met haar partner Katja Stam de finale te bereiken. Maar liefst negen keer wist ze deze finaleplaats om te zetten in een gouden medaille, drie keer werd het zilver. Een nieuw record, een ongeëvenaarde prestatie, nog nooit eerder kwam een dergelijke reeks voor.

Extra glans was er het afgelopen weekend op de Grand Slam in Utrecht. In het beachstadion op het Jaarbeursplein wisten de Werkendamse trainingsmaatjes van Raïsa, Sarah van Esch en Anique Tavenier ook de finale te behalen. Zij waren dolblij met het zilver en Raïsa en Katja sloten hun binnenlandse avontuur op een waardige manier af met weer een gouden plak.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl