Groep 8: 100% geslaagd op het Altena College

Foto: Altena College
20 september 2020, 10:33
Verlopen

SLEEUWIJK - Weet je het nog? De foto van de groep 8’ers die hun Anglia examens maakten in de enorme gymzaal van het Altena College? Dit moment zal als een bijzondere gebeurtenis ‘de boeken’ ingaan na het schrappen van alle landelijke eindexamens.

Onlangs hebben de inmiddels oud-groep 8’ers de uitslag gekregen van hun examen: ze zijn allemaal geslaagd. Patty van Beest, docent Engels en mede-coördinator Anglia groep 8 is heel trots op de leerlingen: “Ze hebben het allemaal heel erg goed gedaan. Echt top dat deze leerlingen allemaal met een Anglia-diploma op zak aan hun middelbare school carrière beginnen.”

Zit jij nu in groep 8? Wil jij nog beter worden in Engels? En wil jij dit Anglia-avontuur ook beleven? Dan kun je je op vrijdag 9 oktober vanaf 19.00 uur inschrijven via www.altenaengels.nl, onder het kopje ‘Anglia groep 8’. In maximaal tien middagen krijg jij les in kleine groepjes, afgestemd op jouw niveau. De lessen starten in januari en duren tot begin april.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl