Tweedehands boekenverkoop Zorgplein Maaswaarden

Foto: Redactie
5 oktober 2020, 19:51
Verlopen

WIJK EN AALBURG - De vrijwilligers van Maaswaarden zijn blij dat ze in deze bijzondere tijd de tweedehands boekenverkoop weer op hebben kunnen starten.

Uiteraard in een aangepaste vorm en volgens de RIVM-richtlijnen. Kom en neem een kijkje, want er staan weer duizenden boeken te wachten op een nieuwe eigenaar. Op alle gebied is er wel iets te vinden: oorlog, streek, kook, christelijk, natuur, creatief, romans, thrillers en nog veel meer.

De tweedehandsboekenverkoop zal deze maand plaatsvinden op 10 en 14 oktober aan de Grote Kerkstraat 18 te Wijk en Aalburg. U kunt maximaal 30 minuten boeken uitzoeken om ook andere bezoekers ruimte en tijd te geven. Het gebruik van handschoenen en een winkelmandje is verplicht. Er kunnen maximaal 5 bezoekers tegelijk de ruimte betreden.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl