‘Koffie en …’-momenten in bibliotheek Altena

Foto: Archief
13 oktober 2020, 20:45
Verlopen

ALTENA - In november komen videobellen, contactloos betalen, online een afspraak maken of een deeltaxi regelen aan bod tijdens de ‘Koffie en ...’-momenten. Een initiatief van gemeente Altena, da Vinci College en de Bibliotheek, in samenwerking met SeniorWeb Land van Heusden en Altena.

Marieke Vos, coördinator DigiTaalhuis vertelt: “We merkten dat, tijdens de eerste coronagolf, veel mensen moeite hadden contact te houden met anderen of online zaken te regelen. Daar willen we graag verandering in brengen. Onder het genot van een kopje koffie, kun je uitleg krijgen over een van deze onderwerpen. Het zijn vier laagdrempelige bijeenkomsten, verspreid in Altena. Je ontmoet er andere mensen en je leert met en van elkaar. Uiteraard houden we rekening met de coronamaatregelen.” De bijeenkomsten zijn gratis en aanmelden is verplicht.

Koffie en videobellen: 2 november, Bibliotheek Hank. Koffie en contactloos betalen: 10 november, Bibliotheek Nieuwendijk. Koffie en online een afspraak maken: 18 november, Bibliotheek Woudrichem. Koffie en deeltaxi afspraak maken: 26 november, Bibliotheek Wijk en Aalburg. Heeft u nog vragen of wilt u zichzelf aanmelden? Bel (085) 040 11 63 of stuur een mail naar digitaalhuis@bibliotheekaltena.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl