Verkeersmaatregelen op kruising Neer-Andelseweg

Foto: Google Streetview
14 oktober 2020, 18:35
Verlopen

ANDEL - Tijdens een sportbezoek van het CDA aan voetbalvereniging Sparta '30 in Andel heeft het bestuur van deze vereniging haar zorgen geuit over de gevaarlijke situatie bij de ingang van het sportcomplex via de Neer-Andelseweg in Andel.

De kruising is niet geheel goed overzichtelijk, er wordt te hard gereden en kinderen moeten oversteken om het park te bereiken. Ook ziet het bestuur dat ouderen afstappen om de kruising veilig te kunnen oversteken om de sportverenigingen of het vrij liggend fietspad te bereiken.

Raadslid Otto van Breugel van CDA Altena heeft hierover vragen gesteld en het college heeft in een antwoord aangegeven dat het maatregelen gaat treffen. Zo wordt het gevaarlijke kruisingsvlak van een andere kleur voorzien en gaat het college in gesprek met de dorpsraad die een plan hebben gemaakt voor een mogelijke oplossing. Het college wil voor de lange termijn het plan van de dorpsraad bespreken en toetsen en bezien welke maatregelen financieel, maatschappelijk en technisch haalbaar zijn.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl