Onderzoek naar fietspad in Hank

Foto: Pexels.com
12 november 2020, 18:37
Verlopen

HANK - Jasper Berm van AltenaLokaal, Christian Alderliesten van Progressief Altena en Otto van Breugel van het CDA diende dinsdag 10 november tijdens de raadsvergadering een motie in voor een fietspad in de polder bij Hank.

De motie werd ook gesteund door Pauline van den Tol. De partijen pleiten voor een vrijliggend fietspad dat Hank met de Aakvlaai, De Kurenpolder, Jachthaven Vissershang en het Jeppegat verbindt. Volgens de partijen is een vrijliggend fietspad nodig, omdat de ‘smalle polderwegen’ onveilige situaties ontstaan door het vele verkeer.

Wethouder Hans Tanis hoop het plan voor een fietspad mee te kunnen nemen in andere verkeerskundige ontwikkelingen in Hank.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl