Pepernoten speurtocht actie als alternatieve Sinterklaas intocht

Foto: Facebook: Regiowoudrichem
15 november 2020, 15:06
Verlopen

ALTENA - Nu heel Altena meedoet met het versieren van de huizen, ramen en deuren gaat men op zaterdag 21 november een 'Pepernoten Strooigoed Speurtocht Dag' organiseren.

Omdat zaterdag 21 november in Altena de datum is dat Sint en zijn Pieten aan zouden komen, heeft de organisatie van de speurtocht deze dag uitgeroepen tot ‘Pepernoten Strooigoed Speurtocht Dag’. Doet u mee en heeft u uw huis, tuin, raam of deur versiert dan roepen zij u op om zaterdag 21 november tussen 13.00 en 15.00 uur aan de kinderen die aan de speurtocht meedoen pepernoten en/of strooigoed uit te delen.

Plaats een tafeltje, een kastje of een stoel of iets dergelijks aan het begin van uw tuin en leg daar zakjes pepernoten op of plaats een grote schaal met strooigoed. De kinderen die langskomen mogen dan een zakje pepernoten en/of strooigoed meenemen. Wees creatief met het uitdelen, maar houdt rekening met de coronaregels. De actie is te volgen op de Facebookgroep van de organisatie.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl