Schaatsen in Altena

Foto: Pexels.com
11 februari 2021, 17:53
Verlopen

ALTENA - Op diverse locaties in de regio kan geschaatst worden.

Sinds donderdagmiddag is de ijsbaan van van IJsclub Olympia in Werkendam geopend, maar alleen voor leden. In Babyloniënbroek is de ijsbaan sinds donderdag van 13.00 tot 17.00 open voor kinderen van leden (tot en met 17 jaar). De ijsbaan in Woudrichem en Wijk en Aalburg gaan in verband met de geldende coronaregels niet open. In Sleeuwijk laat de ijsclub weten dat de ijsbaan nog niet op orde is.

Er wordt verder gewaarschuwd voor het schaatsen op open water. Op veel plaatsen is het ijs nog niet betrouwbaar. Schaatsen in de uiterwaarden wordt geheel ontraden. De waterstanden in de rivieren dalen komende dagen snel. Dit betekent dat volle uiterwaarden en buitenpolders langzaam leegstromen. Dit maakt het ijs in de uiterwaarden onbetrouwbaar.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl