Vakantieprogramma voor jongeren van 12 tot 17 jaar in Altena

Foto: Pixabay
14 februari 2021, 13:31
Verlopen

ALTENA - Van woensdag 17 t/m vrijdag 26 februari organiseert jongerencentrum ‘De Pomp’ samen met allerlei organisaties en verenigingen uit Altena tal van fysieke en online activiteiten voor jongeren van 12 t/m 17 jaar.

Deze activiteiten vinden plaats in heel Altena. Tijdens deze week zullen verschillende (sport)verenigingen, jongerenorganisaties maar ook lokale bedrijven hun krachten bundelen om een aantrekkelijk en corona-proof programma aan te bieden. Zo kan er worden geklommen in het klimpark in Hank, is er een speciale Extreme Fit Challenge aangeboden door Studio Aktief in Giessen en zijn er nog tal van andere activiteiten zoals lasergamen, Archery Tag en verschillende graffitiworkshops. Naast deze fysieke activiteiten zijn er dagelijks ook online programma’s zoals een livestream en online gamenight.

Jongeren kunnen zich inschrijven via de website www.reconnectyouth.nl. Deelname is gratis. Deze speciale vakantieweek is mede tot stand gekomen dankzij een subsidie van de gemeente Altena.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl