Ontbijt/brunch box voor gedupeerde ondernemers

Foto: Pixabay
30 maart 2021, 18:29
Verlopen

ANDEL - Ondernemersvereniging de Linden uit Andel heeft een actie onder de inwoners van het dorp gehouden. In een paar dagen tijd hebben ze ruim 400 ontbijt/brunch boxen verkocht.

Deze boxen kunnen op Tweede Paasdag worden opgehaald in de drive in op de parkeerplaats bij partycentrum de Buitenhoff in Andel. Tussen 8.00 en 11.00 uur kunnen de bestelde pakketten opgehaald worden in een door hen zelf gekozen tijdvenster.

De netto opbrengst is voor de ondernemers van de Linden die noodgedwongen lange tijd gesloten zijn geweest of het nu nog gesloten zijn. Deze actie is mogelijk geworden doordat ondernemers die wel omzet hebben gemaakt spontaan sponsoring aanboden.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl