Steunactie voor Stichting De Vlinder Activiteitencentrum

Foto: Archief
5 mei 2021, 11:25
Verlopen

HANK - Stichting De Vlinder Activiteitencentrum in Hank heeft vanwege het coronavirus 5 maanden lang de deuren gesloten moeten houden. Sinds maandag 3 mei zijn zij weer minimaal geopend.

Stichting De Vlinder Activiteitencentrum in Hank is een organisatie met een christelijke en humanistische achtergrond. Zij gunnen mensen met psychosociale -, psychiatrische – of ouderdomsproblemen, een doorbraak op leefgebieden waar zij vastlopen. Van klacht naar kracht. Ook worden mensen met minimale ontwikkelingsmogelijkheden ondersteund in hun zoektocht naar werk, startkwalificatie en inclusie. Daarnaast worden activiteiten aangeboden aan mensen zonder een hulpvraag.

Bestuurslid Corina van Kuijk-Klute geeft aan dat er totaal geen steun is geweest vanuit de overheid, waardoor de stichting er financieel alleen voor stond. Daarom is men gestart met een steunactie om De Vlinder Activiteitencentrum bereikbaar te houden voor iedereen. Bekijk de steunactie via https://steunactie.nl/actie/de-vlinder-activiteiten-centrum.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl