Gemeente in gesprek met initiatiefnemers van ingesteld beroep Op ’t Loev

Foto: Archief
27 mei 2021, 16:48
Verlopen

WOUDRICHEM - De gemeente Altena is in gesprek gegaan met de initiatiefnemers van de ingestelde beroepen tegen het plan Op ‘t Loev in Woudrichem. Dat deelde wethouder Shah Sheikkariem de raad mee.

Het bestemmingsplan voor Op ‘t Loev, waar honderd woningen moeten komen, wacht nu op een uitspraak van de Raad van State. Maar de gemeente wil na die uitspraak tot een snelle oplossing komen. Vandaar de gesprekken om te kijken of de bezwaren weggenomen konden worden door het plan aan te passen. Dat is nog niet gelukt.

De gemeente heeft inmiddels ook met de provincie gesproken, die het ook niet met het plan eens is. Sheikkariem zegt er gezamenlijk uit te willen komen, omdat de behoefte om Op ’t Loev te bouwen groot is en er geen concreet alternatief is voor de daar geplande woningbouw.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl