De Stuiter komt naar u toe deze zomer

Foto: Archief
2 juni 2021, 16:54
Verlopen

UITWIJK - Na wederom een beperkt jaar heeft De Stuiter zich als een kameleon aangepast aan de opgelegde beperkingen zodat u thuis kunt genieten van een leuk avondje uit.

Onder leiding van de meesterlijk flexibele regisseur Erik Goetjaer presenteert De Stuiter u ‘Grimmige Verhalen’. Vijf grimmige sprookjes naar de originele vertellingen van de gebroeders Grimm. De laatste weken hebben de spelers zich een nieuwe discipline eigen gemaakt, namelijk; camera acteren. Met veel lol, bloopers, regen en wind zijn er vijf mooie filmpjes ontstaan die zij graag met u delen via een live Zoom sessie. U zult dan meegenomen worden door de Gebroeders Grimm langs alle schitterende speellocaties, met onderweg vele leuke verrassingen.

Natuurlijk hoort bij een ‘Stuiter avond uit’ een hapje en een drankje en daarom wordt het Stuiter Dorp een stukje naar u toe gebracht. Dankzij een unieke samenwerking met Kadofabriek ‘Een Tikkie Verderop’ uit Sleeuwijk kunt u bij het kopen van uw kaartjes kiezen voor een lekker borrelpakket samengesteld door ‘Een Tikkie Verderop’. Voor meer informatie bezoekt u de website www.destuiter.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl