Samen de route bepalen naar een toekomstbestendig toeristisch Altena

Foto: Archief
3 juli 2021, 06:29
Verlopen

GIESSEN - Wilt u met de gemeente Altena meedenken over de toekomst van toerisme en recreatie in de gemeente Altena? Meld u dan aan en geef uw mening.

De Toeristische Visie vraagt om een herijking en doorkijk naar de toekomst. Samen met organisaties, bedrijven, inwoners en bestuur wil de gemeente de route bepalen naar een toekomstbestendig, toeristisch Altena. Dit doet men met een wandelroute bij Fort Giessen. Met vragen en stellingen worden de ambities getoetst en reacties opgehaald. Altena wil dat toerisme bijdraagt aan de kwaliteit van de leefomgeving voor inwoners, bezoekers en ondernemers. Een goede balans tussen economie en leefomgeving is belangrijk. De gemeente Altena is benieuwd naar uw mening.

Uw inbreng en deelname worden zeer gewaardeerd. Reserveer een tijdslot tussen 10.00 uur en 15.00 uur op één van de volgende data: zaterdag 3 juli, maandag 5 juli, vrijdag 27 augustus of zaterdag 28 augustus. Deelt u liever uw mening digitaal? Neem dan digitaal deel via online platform Aandeslag via www.gemeentealtena.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl