Geen winst voor Schoon en Stam tijdens Olympisch debuut

Foto: Facebookpagina Raïsa Schoon
24 juli 2021, 17:38
Verlopen

TOKIO/WERKENDAM - Beachvolleybalster Raïsa Schoon uit Werkendam heeft samen met Katja Stam bij haar Olympische debuut niet voor een verrassing kunnen zorgen.

Het jonge, talentvolle duo verloor in Tokio met 2-0 van de Canadese wereldkampioenen Melissa Humana-Paredes en Sarah Pavan. Het werd 21-16 en 21-14 voor de ervaren wereldkampioenen, die ook in hun drie eerdere onderlinge ontmoetingen te sterk waren voor de Nederlandsen.

De 19-jarige Raïsa Schoon treedt in Japan in de voetsporen van haar moeder Debora Schoon-Kadijk, die in 1996 en 2000 aan de Olympische Spelen deelnam. Zondagmiddag om 14.00 uur spelen Schoon en Stam tegen Zwitserland en komende donderdagochtend om 8.00 uur tegen Duitsland.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl