Schoon en Stam verliezen tweede wedstrijd in Tokio

Foto: Facebookpagina Raïsa Schoon
27 juli 2021, 09:04
Verlopen

TOKIO/WERKENDAM - Beachvolleybalster Raïsa Schoon uit Werkendam en haar partner Katja Stam hebben ook hun tweede wedstrijd op de Olympische Spelen in Tokio verloren.

De strijd tegen het team uit Zwitserland eindigde in 2-0. In de eerste set lieten Schoon en Stam vijf setpoints liggen, waarna de Zwitsers de set naar hun hand wisten te zetten. In de tweede set ging het lang gelijk op, maar uiteindelijk nam het Zwitserse duo in de slotfase afstand.

Zaterdag verloren Schoon en Stam ook al de wedstrijd tegen Canada. De twee kunnen nu nog als beste nummer 3 van de poule met een tussenronde door in het toernooi. Dan moet donderdag van Duitsland gewonnen worden.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl