Muziekvereniging Excelsior uit Genderen organiseert een fietstocht

Foto: Archief
9 augustus 2021, 08:32
Verlopen

GENDEREN - Zaterdag 4 september 2021 organiseert Muziekvereniging Excelsior uit Genderen een fietstocht voor jong en oud. Er zijn twee verschillende routes uitgezet, zodat het voor iedereen goed te fietsen is.

Bent u een ervaren fietser? Ga dan voor de route van ruim 40 km. Heeft u zin in een fotopuzzeltocht? Ga dan voor de route van ongeveer 20 km. U kunt uzelf opgeven door het formulier in te vullen op de website www.muziekverenigingexcelsior.nl. Er wordt in de ochtend gestart vanaf het parkeerterrein aan de achterkant van ’t Dorpshuis in Genderen. U kunt starten tussen 9.30 uur en 11.00 uur. Zorg er wel voor dat u uiterlijk om 16.00 uur terug bent bij ’t Dorpshuis. Onderweg staan leden van Excelsior met een kraampje waar u koffie, thee, limonade en iets lekkers kunt kopen.

De kosten voor het fietsen van de route zijn voor volwassenen € 5,- en voor kinderen tussen de 3 en 12 jaar € 2,50. U krijgt een goodiebag mee voor tijdens het fietsen. Betalen doet u contant bij de start. De gehele opbrengst gaat naar muziekvereniging Excelsior.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl