Repair café Altena Werkendam zoekt vrijwilligers

Foto: Archief
11 september 2021, 16:42
Verlopen

WERKENDAM - Weggooien? Mooi niet! Is klussen, repareren en werken met uw handen uw hobby? Of vindt u het leuk hier iets in te kunnen betekenen? Samen zorgen we ervoor dat de afvalberg een stukje kleiner wordt.

Trema Welzijn zoekt, eenmaal per maand, hulp voor het Repair Café Altena in Werkendam. Elke laatste woensdag van de maand, tussen 14.00 en 17.00 kan men iemand gebruiken die verstand heeft van (voornamelijk) elektra. Staat u vooraan om een kapot koffiezetapparaat te maken? Weet u wat te doen bij een niet zuigende stofzuiger? Wilt u iemand graag helpen om zijn bandrecorder van 50 jaar oud weer te laten draaien? Sluit uzelf aan bij het gezellig team en help een ander een handje.

Het Repair Café Altena in Werkendam wordt gehouden in Vlechtwerk aan de H.J. Roubosstraat 3 in Werkendam en is op de laatste woensdagmiddag van de maand tussen 14.30 en 16.30 uur. Interesse om vrijwilliger te worden? Neem dan contact op met Fenna Vogelsang via fenna.vogelsang@trema.org of 06-51063391.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl