Topspelers geven clinic in Altena

Foto: Rene van der Giessen
16 september 2021, 09:54
Verlopen

WERKENDAM - De week van 17 tot en met 26 september is het de Nationale Sportweek. In deze week krijgt iedereen de mogelijkheid om laagdrempelig kennis te maken met sport en bewegen.

De sportcoaches van de gemeente Altena haken hierop in door bij meerdere sportverenigingen activiteiten te organiseren waar iedereen aan mee kan doen. Bij Beachsport Vereniging Werkendam zullen Olympisch beachvolleyballer Raïsa Schoon, beachvolleybal international Lynn van Mill en de sportcoaches op dinsdag 21 september een clinic verzorgen voor de basisschooljeugd.

De tijden zijn van 15.30-16.30 uur en van 16.30-17.30 uur. Geef je snel op via www.sportcoachaltena.nl. Meer informatie vind je ook op de website van de Gemeente Altena, www.gemeentealtena.nl. Meer informatie over Beachsport Vereniging Werkendam vind je op www.beachsport.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl