Vanaf oktober winterdienstregeling bij Riveer

Foto: Archief
23 september 2021, 17:06
Verlopen

REGIO - Vanaf 1 oktober start de winterdienstregeling bij Riveer. Dit betekent onder andere dat de voet- en fietsveren rondom Gorinchem en het autoveer Aalst-Veen niet meer op zondag varen. Daarnaast is er geen vaste dienstregeling meer naar Slot Loevestein en Fort Vuren.

Van oktober tot en met april wordt er niet op zondag gevaren tussen Aalst en Veen en tussen Gorinchem en Woudrichem, Sleeuwijk, Werkendam en Hardinxveld. Wilt u op zondag toch naar de overkant? Reserveer dan de watertaxi (niet beschikbaar voor Aalst-Veen). Deze boot vaart 365 dagen per jaar op een tijdstip naar keuze. Voor de watertaxi gelden andere tarieven dan voor het reguliere veer.

Vanaf oktober vaart Riveer ook geen vaste dienstregeling meer naar Loevestein. Om toch over water naar het kasteel te gaan, is er de Watertaxi-actie. In plaats van €12,- betaalt dan €6,- voor een retourtje vanuit Gorinchem of Woudrichem, op een tijdstip naar keuze. Boek daarom eerst een tijdslot op de website van Slot Loevestein en reserveer daarna uw overtocht. Een combiticket (is inclusief entree) van Slot Loevestein is op zondag niet mogelijk vanaf Gorinchem. Op alle andere dagen is dit ticket geldig op het reguliere veer van Gorinchem naar Woudrichem.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl