Muziek en poëzie in de Biesbosschuur

Foto: Archief
29 september 2021, 10:17
Verlopen

WERKENDAM - Op dinsdag 5 oktober is er weer een dichterspodium aan De Werken 1 in Werkendam met dichters en live muziek.

De ‘Dichter van de Maand’ is Hendrien De Jong uit Meeuwen waarvan onlangs haar tweede gedichtenbundel is uitgegeven. De muzikale invulling wordt verzorgd door ‘De Vale Gieren’, drie heren en een zangeres die eerder het dichterspodium bezochten. Zij maken vaak (Nederlandstalige) nummers met een knipoog. De zaal is om 19.15 uur open. De avond begint om 19.45 uur en is zo rond 21.30 uur afgelopen. Daarna is er, zoals u gewend bent, nog een gezellige nazit.

De geldende corona regels worden nageleefd, zodat u weer als vanouds onbezorgd kunt komen genieten van een heerlijk avondje-uit. Voor het Open Podium zijn nog plaatsen beschikbaar. Iedereen die zijn of haar gedicht(en) wil voordragen kan zich aanmelden. Voor meer informatie en/of het volledige programma: info@marcelvaandrager.nl. of www.nederlandsdichterspodium.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl