Intocht Sinterklaas in Giessen-Rijswijk gaat door

Foto: Archief
2 oktober 2021, 05:48
Verlopen

GIESSEN/RIJSWIJK - Het Sint Comité Giessen-Rijswijk heeft besloten om de intocht van Sinterklaas door te laten gaan.

De organisatie zet in op een leuke optocht met kinderdisco zoals de inwoners van Giessen en Rijswijk dit gewend zijn op zaterdag 13 november vanaf 18.00 uur. Mochten de coronamaatregelen in november weer aangescherpt worden, dan zal het comité dan besluiten of er aanpassingen gedaan moeten worden.

Op 8 en 9 oktober zal het Sint Comité Giessen-Rijswijk bij de Spar op het Parelplein aanwezig zijn om appelflappen te verkopen om de intocht ook financieel mogelijk te maken. De appelflappen zullen 1 euro per stuk gaan kosten.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl