Try-out Concert Andels Fanfare Corps samen met Oranje Harmonie Wouw

Foto: Archief
5 oktober 2021, 09:25
Verlopen

ANDEL - Ook dit jaar zal Andels Fanfare Corps weer deelnemen aan het jaarlijkse Altena Streekfestival.

Om goed voorbereid een mooi optreden neer te kunnen zetten, organiseren het jeugdorkest en grootorkest van AFC op 9 oktober, in samenwerking met harmonie Oranje uit Wouw, een try-out concert. Een mooi gevarieerd concert waarin u heerlijk weer eens een avond ontspannen naar muziek kunt luisteren.

Het concert is gratis. Om toegang te krijgen dient u een coronatoegangsbewijs en identiteitsbewijs te laten zien. Het coronatoegangsbewijs downloadt u via de CoronaCheck app van de overheid. Andels Fanfare Corps ziet u graag op 9 oktober in ’t Buitenhoff aan de Buitenlaan 1 in Andel.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl