Brons voor Rick Sonnema in België

Foto: Leo Sonnema
11 oktober 2021, 20:48
Verlopen

WIJK EN AALBURG - Op zaterdag 9 oktober deed karateka Rick Sonnema uit Wijk en Aalburg in het Belgische Luik mee aan de Open de Liège. Met bijna 850 deelnemers uit 14 landen die allemaal weer streden om een podium plaats.

Om 08.00 uur mocht Rick meteen de seniorencategorie openen. De drie voorrondes wist Sonnema alle drie zeer overtuigend met 5-0 te winnen. In de halve finale liep Rick helaas tegen een 3-2 verlies aan, ondanks een sterke partij. Doordat hij de halve finale verloor, mocht hij zich opmaken voor de strijd om het brons. Deze partij wist Sonnema overtuigend in winst om te zetten.

De dag erna werd gebruikt om te analyseren en daarna deze goede lijn doorzetten naar de ‘Coupe de Kayl’ in Luxemburg en de ‘Euro Grand Prix Pilsen’ in Tsjechië.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl