Trema Welzijn zorgt voor praktische ondersteuning

Foto: Archief
14 oktober 2021, 05:52
Verlopen

ALTENA - Trema Welzijn helpt inwoners op het gebied van zorg en welzijn om zo lang mogelijk zelfstandig thuis te kunnen blijven wonen en actief te blijven in de samenleving. Alle senioren, maar ook bijvoorbeeld familieleden, vrienden en andere betrokkenen, kunnen bij Trema terecht met vragen.

Trema Welzijn biedt hierin een aantal diensten. Bijvoorbeeld de maaltijdservice aan huis voor ouderen vanaf 65 jaar die een beperking hebben, chronisch ziek zijn of tijdelijk in bijzondere omstandigheden verkeren waardoor zelf koken niet meer lukt. De ouderenadviseurs van Trema geven u gratis advies over langer zelfstandig thuis blijven wonen, zorg, welzijn, vervoer of financiën. Ook beschikt Trema over de formulierenbrigade wanneer u hulp nodig heeft bij het invullen of nakijken van formulieren, aanvragen van toeslagen, uw belastingen of het ordenen van uw administratie.

Trema Welzijn levert deze diensten in het werkgebied Almkerk, Andel, Dussen, Giessen, Hank, Nieuwendijk, Oudendijk, Rijswijk, Sleeuwijk, Uitwijk, Uppel, Waardhuizen, Werkendam en Woudrichem. Wilt u meer informatie over deze diensten of wilt u zich hiervoor aanmelden? Neem dan contact op met Trema Welzijn via 0183 – 408 444 of kijk op www.trema.org.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl