Een middag gezellig aan elkaar gehaakt

Foto: Trema
29 oktober 2021, 12:48
Verlopen

DUSSEN - Breiclub ’t steekje los bestaat 4 jaar en wat een mooi moment om daar even bij stil te staan en het samen te vieren. Na de opening van dorpshuis de Dussenaar in Dussen is de breiclub al snel opgezet en actief geworden.

Een mooie groep met dames die elke maandagmiddag twee uurtjes om tafel gaan. Vaak worden er dingen gemaakt voor anderen. In het dorpshuis hangt een prachtwerk gemaakt in samenwerking met kinderen van de basisscholen de Sprankel en de Peppel en de brei-dames zelf.

Deze keer ging de aandacht naar de deelnemers zelf. Gebak bij binnenkomst, een klein woordje van Truus, de contactpersoon en verbinder van de groep, waarin verschillende bedankjes werden gegeven. Ook wordt Truus zelf in het zonnetje gezet. Daarna volgt een workshop haken, door een van de deelnemers zelf, waarbij het uitzonderlijk stil is door de geconcentreerde blikken. Een bingo volgde inclusief alle hapjes en drankjes. Elke maandagmiddag mag u binnenlopen om aan te sluiten van 13.30 tot 15.30 uur in dorpshuis de Dussenaar aan het Wilhelminaplantsoen 1 in Dussen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl